NVC Verpakkingsinnovatie Diner

Op dinsdag 30 september 2014 komt de innovatieve top van de Nederlandse supply chain van verpakte producten alweer voor de tiende maal bijeen voor het NVC Verpakkingsinnovatie Diner.

Het 10e NVC Verpakkingsinnovatie Diner wordt gehouden op de eerste dag van de Macropak 2014 en vindt plaats in het Holland Casino te Utrecht, op een steenworp afstand van de Jaarbeurs. Er worden wederom meer dan 140 aanwezigen verwacht, die daar zakelijk en persoonlijk een geweldige avond zullen meemaken. Hoogtepunt van de avond is de bekendmaking van de winnaar van Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2014, de prijs voor de meest innovatieve verpakking. Ook boeiend zijn natuurlijk de gesprekken met de andere deelnemers uit de gehele supply chain van verpakte producten. De ambiance is ontspannen en op niveau.

Het NVC Verpakkingsinnovatie Diner is een unieke gelegenheid om informeel contacten te leggen en uit te bouwen. Zo zullen alle finalisten van De Gouden Noot aanwezig zijn, evenals de voltallige jury en het NVC-bestuur. Iedere deelnemer vindt zeven mensen bij zich aan tafel, vanuit alle schakels van de supply chain van verpakte producten.

Neem voor meer informatie contact op met Ger Standhardt.