NVC activiteiten tijdens farmaceutische verpakkingsbeurs InnoPack 2015

Farmaceutische verpakkingsbeurs InnoPack, onderdeel van CPhI Worldwide, vindt plaats van 13 tot 15 oktober 2015 in Madrid. Tijdens Innopack ontmoeten inkopers en leveranciers van de verpakkings- en farmaceutische industrie elkaar. Dit wereldwijde forum maakt nieuwe zakelijke kansen mogelijk.

NVC heet u van harte welkom bij de activiteiten tijdens deze beurs. U kunt de beurs gratis bezoeken door u van te voren te registreren; klik hier om te registreren.

NVC voorzitter Pre-Connect Congress Module Pharmaceutical Packaging
Dit jaar vindt het Pre-Connect Congress plaats in het Novotel Madrid op maandag 12 oktober, de dag voorafgaand aan de Innopack (onderdeel van CPhI Worldwide). De Pharmaceutical Packaging Module van het congres wordt voorgezeten door NVC-directeur Michael Nieuwesteeg.
Ger Standhardt, Manager Kennisontwikkeling en Projecten van het NVC, richt zich tijdens zijn lezing in deze module op ‘Better health by caring for packaging’. Neem voor meer informatie contact op met Michael Nieuwesteeg of Ger Standhardt.

NVC maakt winnaar CPhI Pharma Award bekend
Op 13 oktober zal in Madrid de winnaar van de prestigieuze CPhI Pharma Awards voor innovatieve verpakkingen bekend worden gemaakt. De finalisten presenteren hun innovaties op de beursvloer op 13 oktober waarna direct bekend wordt gemaakt wie de winnaar is. Neem voor meer informatie contact op met Michael Nieuwesteeg.

NVC Innovation Tours tijdens Innopack 2015
Tijdens de InnoPack 2015 in Madrid organiseert NVC dagelijks de NVC Innovation Tour. Deze tours geven een overzicht van de belangrijkste verpakkingsinnovaties die te zien zijn op de beurs. Stuur voor meer informatie een e-mail naar Ger Standhardt.

NVC introduceert wereldwijde Position Paper 'Better health by caring for packaging' op Innopack 2015
Op woensdag 14 oktober 2015 introduceert het NVC zijn wereldwijde Position Paper op het gebied van pharmaceutical packaging innovation: 'Better health by caring for packaging'. Dit zal plaatsvinden in combinatie met een presentatie over verpakkingsinnovaties in de farmaceutische industrie op de Innopack in Madrid om 11:00 uur in het Pharma Forum. Neem voor meer informatie contact op met Ger Standhardt.

Online opleiden in verpakken van medicijnen
Op de Innopack, kunt u ons ontmoeten voor meer informatie over onze online E-Course Pharmaceutical Packaging. Neem voor meer informatie contact op met Charissa Koolen.

Extra exposure online, voorafgaand aan en tijdens de Innopack
NVC biedt de exposant lidbedrijven extra salesondersteuning. Via de succesvolle vernieuwde online NVC Buyers' Guide kunnen bedrijven voorafgaand en tijdens de beurs kenbaar maken op welke stand ze tijdens de Innopack te bezoeken zijn. Zoek op bedrijfsnaam 'MyCompetitor' in de NVC Buyers' Guide voor een voorbeeldprofiel of neem voor meer informatie contact op met Charissa Koolen.

Afspraak maken met NVC-medewerker
Bezoekt u de Innopack en heeft u zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan snel contact op voor het maken van een gerichte afspraak.

Graag tot ziens in Madrid!