NVC activiteiten tijdens verpakkingsbeurs interpack 2014

Gedurende de nr.1 verpakkingsbeurs ter wereld, interpack, organiseert het NVC dagelijks verschillende activiteiten voor en met NVC-leden en NVC-relaties op NVC-stand ENB/03 (1e verdieping) bij Entree Nord.

NVC-stand - uw uitvalsbasis
De NVC-stand is de ideale uitvalsbasis voor uw beursdag. Spreek hier af met uw gesprekspartners; wij verzorgen een effectieve locatie met een kop koffie met een Hollandse lekkernij.

Dagelijks: de NVC Win-een-tablet-Netwerkborrel
Elke dag vindt tussen 16.30 en 18.00u een netwerkborrel plaats, een unieke gelegenheid om (inter)nationale contacten op te doen! Iedere dag kunnen bezoekers aan de NVC-stand tijdens deze borrel een tablet te winnen.

Finalisten Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2014
De Gouden Noot is ’s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd. De finalisten van de 2014-editie zijn op de NVC-stand te bezichtigen.

Online opleidingen in verpakken
NVC introduceert op de interpack ook zijn volledige programma aan online opleidingsmogelijkheden. Zo kunnen cursisten en managers met verantwoordelijkheid voor het laten opleiden van professionals in verpakken in hun onderneming ook daadwerkelijk kennismaken met de NVC-crew en docenten die de cursussen verzorgen. Voor meer informatie over het online opleidingsprogramma kunt u contact opnemen met Antje Augustinus.

Extra exposure online, voorafgaand aan en tijdens de interpack
NVC biedt de exposant lidbedrijven extra salesondersteuning. Via de succesvolle vernieuwde online NVC Buyers' Guide kunnen bedrijven voorafgaand en tijdens de beurs kenbaar maken op welke stand ze tijdens de interpack te bezoeken zijn. Een handout van deze bedrijven met vermelding van het interpack-standnummer wordt op de NVC-stand (uitvalsbasis voor bezoekers) uitgedeeld. Zoek op bedrijfsnaam 'MyCompetitor' in de NVC Buyers' Guide voor een voorbeeldprofiel of neem voor meer informatie contact op met Charissa Koolen.

Afspraak maken met NVC-medewerker
Bezoekt u de interpack en heeft u zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan snel contact op voor het maken van een gerichte afspraak.

Graag tot ziens in Düsseldorf op NVC-stand ENB/03!