Virtual Reality opent nieuwe perspectieven in verpakken

19 december 2016

Acer, Google, HTC, Oculus, Samsung en Sony hebben een vereniging opgericht van internationale headset fabrikanten om de wereldwijde Virtual Reality (VR) industrie te promoten: de Global Virtual Reality Association GVRA.
VR heeft alles in zich om het volgende grote computerplatform te worden, mede in de wereld van het verpakken. Recente voorbeelden zijn de VR-stand van Neopost met zijn CVP-500 machine en een VR verpakkingslijn door GEPPIA, beide op de All4Pack 2016 in Parijs. Een NVC Inspiratiemeeting over VR in verpakken (2 december 2016) toonde hoe snel de techniek vooruit gaat. De komende NVC Algemene Ledenvergadering (30 november 2017, Amsterdam) zal geheel aan VR gewijd zijn.
Klik hier voor meer informatie over de GVRA.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers tijdens de NVC Inspiratiemeeting Virtual Reality Uitgepakt.
Klik hier voor informatie over de 64e NVC Algemene Ledenvergadering (30 november 2017, Amsterdam), inclusief de mogelijkheid de locatie (Planetarium Amsterdam) hier en nu te bezoeken in VR.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.