Video ALL4PACK: Inzichten in toekomst EU bedrijfsopleiden

29 november 2016

Op 14 november 2016 deelde de live TV Stage van verpakkingsbeurs ALL4PACKParis de meest recente inzichten over de toekomst van het bedrijfsopleiden in verpakken voor Europa. Het programma werd gepresenteerd door NVC-directeur Michael Nieuwesteeg. Na een korte presentatie, gaven panelleden hun mening over een aantal stellingen. Het panel bestond onder andere uit Kurt De Mey (Pack4Food), Hans Ruprecht (Sollas), Gidi Pluym (RAJAPACK) en Alain Tasma (Packable). De resultaten zullen meegenomen worden in de 3e jaarlijkse Europese Conferentie over de Toekomst van het Bedrijfsopleiden in Verpakken (FBEP2017) die op 20 april 2017 zal plaatsvinden in het Sheraton Düsseldorf Airport Hotel (DE).
Klik hier voor een video van het debat op YouTube.
Klik hier voor de presentatie van Michael Nieuwesteeg (337 kB).
Klik hier voor meer informatie over FBEP2017.
Klik hier voor meer informatie over de volgende gratis NVC Webinar Het zekerstellen van uw bedrijfstoekomst met opleiden in verpakken.
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.