Oratie: Learn or Lose - Leven lang leren van vitaal belang

16 december 2016

Mensen moeten een leven lang blijven leren om ervoor te zorgen dat ze van waarde blijven op de arbeidsmarkt.’ Dat bepleit Nick van Dam tijdens zijn oratie Learn or Lose, waarmee hij het ambt van hoogleraar Corporate Learning and Development aan de Nyenrode Business Universiteit accepteerde. We staan aan het begin van een industriële revolutie waarop onvoldoende wordt ingespeeld. De ontwikkeling van medewerkers is gericht op het functioneren van nu en niet op dat van de toekomst. Als daar geen ommezwaai in komt raakt dat op den duur alle werknemers. Bedrijven moeten meer investeren in arbeid om er zodoende voor te zorgen dat innovaties mogelijk blijven (Persbericht Nyenrode Business Universiteit, 25 november 2016).
Klik hier voor het persbericht.
Klik hier voor de oratie (1,66 MB).
Klik hier voor een volledig overzicht van de NVC opleidingen, cursussen en workshops.
Klik hier voor meer informatie over het 3e jaarlijkse Europese Conferentie over de Toekomst van het Bedrijfsopleiden in Verpakken FBEP2017 (20 april 2017).
Klik hier voor meer informatie over de volgende gratis NVC Webinar Het zekerstellen van uw bedrijfstoekomst met opleiden in verpakken.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.