NVC werpt blik in de toekomst op 63e ALV

25 november 2016

Op 24 november 2016 vond de 63e NVC Algemene Ledenvergadering plaats in het Evoluon Eindhoven. Tijdens het formele gedeelte namen we afscheid van bestuursleden Bing Go (Go-Tan) die er helaas niet bij kon zijn, Marc Vriens (A&R Carton) en Jan Jennissen (Versele Laga). Wij bedanken hen van harte voor hun inzet voor de vereniging de afgelopen jaren. Dirk Ockerman, (VPK Packaging), Debby Kiliç (Beekman) en Bas ten Brummelhuis (Unilever) zijn toegetreden tot het bestuur. Wij heten hen van harte welkom.
Na het officiële gedeelte gaf John Nicholson van NVC-lid HAVI een presentatie over wereldwijde trends in verpakken. Vervolgens werd flink gediscussieerd met het panel van experts en het publiek.
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de HAVI presentatie.
Klik hier voor meer informatie over de 64e ALV op 30 november 2017 in het Planetarium Amsterdam. Direct na het formele deel werpen we een blik in de toekomst van de Virtual Reality (VR) techniek en de toepassing daarvan in interactieve verpakkingen.
Klik hier voor meer informatie over de NVC Inspiratiemeeting Virtual Reality Uitgepakt (2 december 2016). NVC-leden kunnen gratis deelnemen.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse nieuwsoverzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.