NVC stimuleert wereldwijde verpakkingsnormalisatie in Seoel

31 mei 2016

In mei 2016 nam onze NVC manager Kennisontwikkeling en Projecten Ger Standhardt deel aan de plenaire wereldwijde bijeenkomst van ISO TC122, de organisatie waarin de wereldwijde normen worden ontwikkeld en vastgesteld op verpakkingsgebied. Als NVC hebben we in het verleden al bijgedragen aan onder meer de wereldnormen op het gebied van RFID, accessible design, voedselveiligheid, farmaverpakkingen en milieu. Nu spelen zaken als de circulaire economie, identificatie, e-commerce en nieuwe materialen.
Naast het plenaire deel van de vergadering gingen de werkgroepvergaderingen over conceptnormen op het gebied van Accessible Packaging Design – Information and Marking en Manipulation and Handling.
Neem contact op met Ger Standhardt als u hierover als NVC-lid bijgepraat wilt worden.
Klik hier voor meer informatie over de activiteiten van het NVC op het gebied van normontwikkeling.
Met de World Packaging Standardisation Newsletter (WPSN) blijft u op de hoogte van de normontwikkeling als het om verpakken gaat. De WPSN is gratis voor NVC-leden.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.