NL: Online leren wint steeds meer terrein

29 juni 2016

Online leren staat op de eerste plaats als populairste leermethode voor de toekomst. Dat blijkt uit een onderzoek onder 1000 Nederlanders. 36% volgde het afgelopen jaar een werkgerelateerde training. Dat percentage is sterk gegroeid ten opzichte van 2015 (27%) en 2014 (24%). De helft van alle Nederlanders (49%) heeft al ervaring met online leren en 45% geeft aan in de toekomst online te willen leren. Voor het derde jaar op rij onderzocht Markteffect in opdracht van GoodHabitz het leergedrag en de leerbehoeftes van Nederlanders. Net als vorig jaar geven vrijwel alle respondenten (87%) aan persoonlijke ontwikkeling (zeer) belangrijk te vinden (Nieuwsbericht GoodHabitz, 15 juni 2016).
Klik hier voor het nieuwsbericht en om het onderzoek te downloaden na het invullen van uw gegevens.
Het NVC organiseert online verpakkingstrainingen die wereldwijd toegankelijk zijn. De trainingen bestaan uit zelfstudiemateriaal, oefeningen én live lessen die gegeven worden door live docenten vanuit de NVC studio. De docent beantwoordt tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies alle vragen.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.