Nieuwe online NVC Cursus Bedrukken van Verpakkingen

24 augustus 2016

Najaar 2016 start het NVC met een nieuwe online cursus over het bedrukken van verpakkingen. Na afloop van deze cursus bent u in staat aan de hand van verschillende criteria de kwaliteit van verpakkingsdrukwerk te beoordelen en daar waar nodig verbeteringen door te (laten) voeren. De cursus is bestemd voor medewerkers met een verantwoordelijkheid voor de (verbetering van de) kwaliteit, veiligheid en effectiviteit van het drukwerk.
De docenten beantwoorden tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies al uw vragen. Alles wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen zijn een computer, headset, goede internetverbinding en de mogelijkheid om verbinding te maken met ons online leersysteem.
Klik hier voor meer informatie over de cursus.
Klik hier om u in te schrijven voor de cursus die 16 november 2016 start.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Project Innovatie in Verpakkingsdruk. U bent van harte welkom op 20 september voor de volgende projectbijeenkomst.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.