Nieuw interactief diploma NVC Verpakkingskundige

01 juli 2015

Op dinsdag 30 juni 2015 vond de diploma-uitreiking plaats van NVC Verpakkingskundige I en II voor de studenten die in de afgelopen 12 maanden zijn geslaagd. Achttien professionals mogen zich vanaf nu NVC Verpakkingskundige noemen en zijn opgenomen in het Register NVC Verpakkingskundigen, waarmee het totaal stijgt tot 592.
Nieuw op het diploma is het NVC Register Access (RA) Code: een interactieve QR-code die ook gebruikt kan worden in een online omgeving als LinkedIn of Facebook. Met de RA-Code hebben afgestudeerden toegang tot het Register van NVC Verpakkingskundigen en kunnen tevens hun prestatie delen met hun online contacten. Dit najaar starten weer nieuwe groepen voor beide opleidingen.
Klik hier voor het volledige persbericht over de diploma-uitreiking, met daarin een groepsfoto, de namen van de afgestudeerden en de RA-Code.
Klik hier voor meer informatie over de NVC Opleidingen Verpakkingskundige I en II.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.