Inspiratiemeeting: Minder voedselverlies, beter verpakken

31 mei 2016

Ook in 2016 organiseert NVC Nederlands Verpakkingscentrum weer een reeks inspiratiemeetings over verpakken. Op deze bijeenkomsten komen innovaties, actuele thema’s en trends aan de orde, onder leiding van een onafhankelijke vakjournalist c.q. gespreksleider. De inspiratiemeetings beginnen om 11.00 uur en duren tot 13.30 uur. Voor lunch wordt gezorgd. In de inspiratiemeeting van 22 april 2016 stond het tegengaan van voedselverlies met vernieuwende verpakkingen centraal. Daarbij kwamen positieve, maar ook negatieve effecten van het huidige verpakken aan bod. Ook van deze inspiratiemeeting zijn inmiddels in vele media reportages opgenomen. Tevens is een video-impressie online te bekijken.
Klik hier voor het artikel over de inspiratiemeeting (408 kB).
Klik hier voor de video-impressie.
Klik hier voor meer informatie over de NVC Inspiratiemeeting Effectiviteit milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval (7 september 2016).

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.