Crowdfunding Day Europe 2016 opent verpakkingsperspectief

31 mei 2016

Crowdfunding is aan een opmars begonnen in de complexe wereld van het verpakken en distribueren van producten. Bedrijven als DGpress en Vinfoil presenteerden inmiddels met crowdfunding gefinancierde innovaties voor het bedrukken van verpakkingen op wereldbeurs drupa 2016. Verpakkingsloze supermarkten, nieuwe productverpakkingen: overal duikt crowdfunding op. Crowdfunding Day Europe organiseerde op 25 mei 2016 een drukbezocht debat over de meerwaarde van crowdfunding voor innovaties in het verpakken, geleid door de crowdfunding-expert van Europa, Karsten Wenzlaff. De resultaten worden inmiddels gebruikt voor de komende NVC Algemene Ledenvergadering 24 november 2016 in Eindhoven.
Klik hier voor de presentatie van Michael Nieuwesteeg (1,06 MB).
Klik hier voor meer informatie over de Crowdfunding Day Europe.
Klik hier voor het rapport ‘Crowdfunding in the EU Capital Markets Union’, gepubliceerd door de Europese Commissie in mei 2016 (624 kB).
Klik hier voor meer informatie over de NVC Algemene Ledenvergadering.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Innovatieproject Crowdfunding for verpakkingsinnovatie.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.