Bijeenkomst NVC IWG Pharmaceutical Packaging Innovation

30 juni 2016

Op vrijdag 24 juni 2016 vond de succesvolle tweede bijeenkomst van de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging Innovation plaats. Tijdens deze bijeenkomst bouwden we verder op de vorig jaar gepubliceerde NVC Position Paper ‘Better health by caring for packaging’. De werkgroep verdiepte zich door middel van twee breakout sessies in de onderwerpen ‘Patient friendly packaging’ en ‘Web Retail and Pharma Packaging’. Meer dan twintig deelnemers van over de hele wereld deelden de nieuwste wereldwijde inzichten, bespraken de resultaten van de gezamenlijke actiepunten die vastgelegd waren in de vorige bijeenkomst (2015) en stelden het werkprogramma voor 2016-2017 vast.
Klik hier om de NVC Position paper ‘Better health by caring for packaging’ te downloaden (418 kB).
Wilt u deelnemen aan de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging Innovation, neem dan contact op met Ger Standhardt.
Klik hier voor meer informatie over de online NVC E-Course Pharmaceutical Packaging, die weer start op 2 november.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.