Beleidscommissie normalisatie Logistiek, Transport en Verpakking bepaalt werkplan voor 2014

03 februari 2014

De Beleidscommissie normalisatie Logistiek, Transport en Verpakking hield 10 december 2013 haar jaarlijkse bijeenkomst en stelde daarin het werkplan voor het komende jaar vast. De twee belangrijkste activiteitengebieden zijn het verspreiden van informatie over de resultaten van afgesloten normalisatiewerk, oftewel gepubliceerde normen en het proactief meewerken aan de ontwikkeling van nieuwe normen. Ondersteunend aan deze activiteiten worden de plenaire bijeenkomsten bijgewoond van de Europese (CEN TC261) en wereldwijde (ISO TC122) normalisatie technical committees op het gebied van verpakken. Iedere drie maanden worden de wereldwijde resultaten op normalisatiegebied gepubliceerd in de World Packaging Standardisation Newsletter WPSN.
Klik hier voor algemene informatie over de beleidscommissie.
Klik hier voor meer informatie over de World Packaging Standardisation Newsletter WPSN, als NVC-lid kunt u zich kosteloos abonneren.
Voor meer informatie over normontwikkeling kunt u contact opnemen met Ger Standhardt.

Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update. Heeft u vragen, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411.