Artikel NVC meeting effectiviteit NL milieubeleid gepubliceerd

30 september 2016

NVC Nederlands Verpakkingscentrum was woensdag 7 september 2016 wederom het ‘zenuwcentrum’ van het duurzaamheidsdenken in verpakkingsland. Deskundigen uit diverse hoeken van het krachtenveld wisselden in Gouda vrijelijk van gedachten over de effectiviteit van het Nederlandse milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval, onder leiding van verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink van TXPR.
Discussianten waren: Joan Hanegraaf, Peter van Ostaijen, Raymond Gradus, Siem Haffmans en Marc Reijnders. Hun achtergrond wordt gegeven in het bijgaande volledige artikel. Een select groepje andere belangstellenden was bij deze jaarlijkse bijeenkomst aanwezig als toehoorder.
Klik hier voor het volledige artikel van de NVC Inspiratiemeeting (488 kB).
Klik hier voor meer informatie over de 2017 NVC Inspiratiemeeting Effectiviteit milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval (5 september 2017).
Met NVC MERGE (Members-only Environmental Regulations Guide) blijft u op de hoogte van de eisen die op milieugebied gesteld worden aan verpakkingen. MERGE is gratis en exclusief voor NVC-leden.
Klik hier voor meer informatie over de NVC E-Workshop Sustainable Innovation in Packaging.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.