Verpakken in het jaar 2080 - Schrijf u in!

25 november 2021 (15.00-17.00 uur CET)

Het themagedeelte van de 68e NVC Algemene Ledenvergadering staat in het teken van de toekomst. We gaan samen proberen zestig jaar vooruit te kijken en wel naar het jaar 2080.

Inschrijven

De aanleiding voor het kiezen van dit thema is verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot, die ruim zestig jaar geleden voor het eerst werd georganiseerd en waarvan de 31e editie inmiddels in volle gang is. Door zestig jaar terug te kijken op verpakkingsgebied, begin je je vanzelf af te vragen hoe de verpakkingswereld de komende zestig jaar zou kunnen veranderen.

Vijf verpakkingsthema’s van het jaar 2080
Er werken vijf werkgroepen aan de belangrijkste vijf verpakkingsthema’s van het jaar 2080:

  • Duurzaam verouderen
  • Automatiseren en intelligent design
  • Betrouwbare zakelijke informatievoorziening
  • Milieu en verpakkingsmaterialen
  • Duurzame inzetbaarheid

Iedere werkgroep zal die dag het thema in intern overleg, met werkgroep-leden vanuit de gehele wereld, uitwerken. Vervolgens bespreken we de resultaten en inzichten van iedere werkgroep in een gezamenlijke interactieve sessie. Het gehele programma start om 15.00 uur CET en eindigt om 17.00 uur.

Afterparty met walking dinner (17.00-18.30 uur CET)
Na afloop van de Themabijeenkomst is er een afterparty met walking dinner van 17.00-18.30 uur CET in het Best Western Hotel te Gouda, vlakbij het NVC-verenigingsbureau. Daar praten we fysiek allemaal informeel na en zetten samen de eerste stap op weg naar het jaar 2080.

NVC Huishoudelijke Vergadering (13:00-14:00 uur CET)
De Huishoudelijke Vergadering voor NVC-leden (jaarverslag, bestuursmutaties, begroting 2022) vindt plaats op dezelfde dag van 13:00-14:00 uur CET.

Praktische informatie
Alle bijeenkomsten zullen met de NVC Live Hybride methode verlopen. Deelnemers kunnen daarbij ofwel fysiek, dan wel online tegelijkertijd meedoen in dezelfde ‘ruimte’ en real-time. Voor praktisch iedere denkbare (post) COVID-situatie hebben we daarmee een inmiddels bewezen format. U kunt zich hier inschrijven.

Inschrijven