NVC voorop in milieu en innovatie met wereldgemeenschap in verpakken op interpack 2023

Hoe maken we een einde aan verpakking als milieuprobleem wereldwijd? En wat kunnen we leren van de finalisten van ’s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd? Met deze vragen gaat het NVC voorop in milieu en innovatie tijdens de interpack 2023, van 4-10 mei 2023 in Düsseldorf (Duitsland). U vindt ons direct aan de Hoofdingang Noord op stand ENB/03.


 

3 mei 2023 de PUMA Wereldconferentie
Op 3 mei 2023 vindt in het Sheraton Düsseldorf Airport Hotel de PUMA Wereldconferentie plaats. Centraal staat de vraag, hoe we als wereldgemeenschap een einde maken aan verpakking als milieuprobleem.
De conferentie start met de introductie van de Duitse editie van het PUMA MANIFEST, dat daarmee in tien talen beschikbaar is: Chinees, Koreaans, Japans, Frans, Spaans, Italiaans, Portugees, Engels, Nederlands en dus Duits. Kijk hier voor informatie over de PUMA Wereldconferentie en over het gehele PUMA Project.

Meet and greet: NVC stand ENB/03 Hoofdingang Noord
De NVC stand is de ideale locatie om elkaar te ontmoeten en weer terug te vinden op de beurs. De stand is niet te missen: direct bij de Hoofdingang Noord. Tijdens de beurs kunt u ook gewoon met het NVC-team mailen en bellen: info@nvc.nl en telefoon +31-(0)182-512411. U vindt alle NVC-medewerkers hier op de site.

Milieu, duurzaamheid, recycling
U bent op de NVC stand van harte welkom met al uw vragen over verpakking en milieu, duurzaamheid en recycling. NVC informatiedienst MERGE geeft inzicht in alle wet- en regelgeving. NVC Workshop STIP traint uw mensen in duurzaam innoveren op verpakkingsgebied. In het kader van het PUMA Project volgen we de ontwikkelingen en leveren we onze bijdrage aan een duurzamere toekomst voor de verpakkingssector wereldwijd.

Het wereldgoud in verpakkingsinnovatie
Ook op de NVC-stand alles over de winnaar van het Goud in de 31e editie van ’s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot. Behalve informatie over de winnaar vindt u ook de informatie over de winnaar van het Zilver, het Brons en de andere zeven finalisten. Kijk ook op www.degoudennoot.com en wie weet is de winnaarstrofee met daarin de massief gouden walnoot straks voor ú in de komende 32e editie.

NVC opleidingen, workshops en cursussen
Bedrijfsstudenten uit meer dan tachtig landen wereldwijd hebben inmiddels deelgenomen aan de NVC opleidingen, workshops en/of cursussen op verpakkingsgebied. Ontmoet op de NVC-stand het opleidingen team en laat u verrassen door de mogelijkheden van de NVC Live Online en Live Hybride opleidingsmethode. Bedrijfsstudenten doen mee vanaf iedere locatie wereldwijd, met 100% interactie dankzij ervaren live docenten, een 24/7 ondersteuning vanuit de NVC online leeromgeving en alles op basis van onafhankelijk lesmateriaal.