NVC verkent verpakkingsinnovaties in de gezondheidszorg op Connect in Pharma (Genève)

 

 

 

 

 

Genève (Zwitserland), 14-15 juni 2023

NVC doet actief mee aan Connect in Pharma (14-15 juni 2023 in Genève, Zwitserland) met de internationale werkgroep van de vereniging die farmaceutische verpakkingsinnovatie in Europa verkent en stimuleert. We richten ons op drie gebieden:

  •  Ontwerpmethoden voor beter begrijpelijke pictogrammen en afbeeldingen
  • Innovatie en wetgeving inzake interactieve informatie op de verpakking en in de bijsluiter
  • Collect-Control ("inzameling") en Backend-processing ("recycling, terugwinning") van geleegde verpakkingen van geneesmiddelen en medische hulpmiddelen.

Het NVC-team is op Connect in Pharma aanwezig om zowel exposanten als bezoekers persoonlijk bij te praten. Een comfortabele low-profile vergaderruimte net buiten de hectiek van de beursvloer wordt gebruikt voor inhoudelijke gesprekken.

Het resultaat van de NVC aanwezigheid in Genève op 14-15 juni 2023 wordt dezelfde week (op vrijdag 16 juni 2023) besproken in de 13e jaarvergadering van de NVC werkgroep Pharmaceutical Packaging Innovation.

Neem contact op met Rasha Alshaar, Event Support via info@nvc.nl en telefoon +31-(0)182-512411 om een afspraak te maken met het NVC-team tijdens Connect in Pharma op 14 of 15 juni 2023. Klik hier om Connect in Pharma te bezoeken.

Klik hier voor alle informatie over de 13e jaarvergadering van de NVC werkgroep Pharmaceutical Packaging Innovation op vrijdag 16 juni 2023.