NVC aanwezig op Pharmapack Europe 2019

Farmaceutische verpakkingsbeurs Pharmapack Europe 2019 vindt plaats op 6 en 7 februari 2019 in Parijs (Paris Expo Porte de Versailles). In twee dagen biedt Pharmapack de mogelijkheid om op de beursvloer en in de conferenties weer op de hoogte gebracht te worden van de laatste trends, ontwikkelingen en wetgeving die van invloed is op de farmaceutische verpakkingsindustrie.
NVC is aanwezig om onderwijs en innovatie in het verpakken van farmaceutische producten te promoten.

Live Online opgeleid worden in het verpakken van medicijnen
De Live Online E-Course Pharmaceutical Packaging beantwoordt met succes de vraag van het bedrijfsleven om meer te leren over het verpakken van medicijnen zonder te moeten reizen. De cursus is wereldwijd toegankelijk, wordt gegeven door live docenten en biedt volledige interactie in vier verschillende sessies van elk 3 uur.
Schrijf hier in voor de groep die start op 8 maart 2019.
Schrijf hier in voor de groep die start op 28 mei 2019.
Neem voor meer informatie contact op met Oscar Faber of Ger Standhardt.

Pharmaceutical Packaging Innovation
Het NVC-project Pharmaceutical packaging Innovation is gestart in 2011. In dit project bespreken we de ontwikkelingen in het verpakken van farmaceutische producten. De belangrijkste thema's binnen het project zijn accessible design, authenticiteit en verbeteren van therapietrouw.
Op 6 juni 2019 is de volgende informele netwerkbijeenkomst met de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging Innovation. Dit is een ideale gelegenheid om te netwerken met anderen uit de farmaceutische verpakkingsindustrie.
Neem contact op met Ger Standhardt (NVC manager Kennisontwikkeling & Projecten en Executive Director van HCPC Europe) om het tijdens Pharmapack te hebben over de resultaten en inzichten die uit het project voortkomen.

Afspraak maken met NVC-medewerker
Bent u ook aanwezig op de Pharmapack en heeft u zaken die u met ons wilt bespreken? Neem dan snel contact op voor het maken van een gerichte afspraak.
Registeer u nu gratis voor toegang tot deze beurs.