NVC en Easyfairs werken samen met bedrijfsleven aan innovatie en bedrijfsopleidingen op EmpackNL


5-6 april 2023
Innovatie en opleiden in verpakken zijn de twee thema’s waarop NVC en Easyfairs BV de deelnemers aan verpakkingsbeurs EmpackNL (zowel bezoekers als exposanten) ondersteunen. De beurs is in de Brabanthallen te Den Bosch en u bent van harte welkom op stand NVC-stand 7.3 tijdens de beurs (5-6 april 2023). Heeft u extra vragen voorafgaand aan of tijdens de beurs, contacteer dan het NVC-verenigingsbureau op info@nvc.nl en telefoon +31-(0)182-512411.


Registreer u hier voor gratis entreeWinnaar en overige finalisten De Gouden Noot 31e editie

Sinds de start in 1958 heeft De Gouden Noot zich ontwikkeld tot ’s werelds meest competitieve verpakkingswedstrijd. Met De Gouden Noot stimuleert het NVC Nederlands Verpakkingscentrum ‘holistisch’ innoveren in verpakte producten en verpakkingen. De wedstrijd kent geen deelcategorieën; alle inzendingen worden integraal beoordeeld op hun over-all innovativiteit. De winnaarstrofee van de 31e editie van verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot (afgesloten in 2022) ging naar Masterpack Group met hun Modified Atmosphere Technology innovatie, gevolgd door PACKSYS GmbH (Capsule Dispenser) en Mibelle Group met de PET-flessen op basis van CO2 recycling. Alle tien de finalisten zijn te bewonderen op NVC-stand 7.3 en alle informatie geeft Corné Huijben, zowel op de stand als per e-mail: c.huijben@nvc.nl


Opleidingen, cursussen en workshops op verpakkingsgebied

Al tientallen jaren ondersteunt NVC de bedrijven bij het opleiden en trainen van hun medewerk(st)ers als het om verpakken gaat. De essentiële onderwerpen komen in het lesprogramma aan bod en daarbij wordt continu geïnnoveerd in de manier waarop de bedrijfsstudenten les krijgen. De NVC Opleiding Verpakkingskundige, de NVC-cursussen en NVC-workshops zijn Live Online of Live Hybride. In alle gevallen kunnen de bedrijfsstudenten meedoen vanaf iedere locatie wereldwijd met een adequate internetverbinding. Zijn de lessen Live Hybride, dan kunnen studenten er zelfs voor kiezen wel of niet fysiek op de leslocatie bij de les aanwezig te zijn. Alle informatie geeft Oscar Faber, zowel op de NVC-stand 7.3 als per mail: o.faber@nvc.nl.