Met NVC op interpack 2017 (stand ENB/03, bij de Noordingang)

Van 4-10 mei 2017 vindt in Düsseldorf de interpack plaats, de wereldwijde nummer 1 in de verpakkingsbeurzen. NVC is aanwezig bij de drukbezochte Noordingang met standnummer ENB/03 om met name de NVC-leden (zowel bezoekers als exposanten) te ondersteunen.

Blikvanger op de stand zijn de tien finalisten van verpakkingswedstrijd De Gouden Noot 2016. Vanaf 4 mei kunt u zich al inschrijven voor De Gouden Noot 2018.

Bezoekers verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennis, kunde en vaardigheden in de onderneming krijgen hun vragen beantwoord over Life Long Learning in verpakken. Met name de nieuwe Live Online Learning-mogelijkheden bieden nieuwe kansen om effectiever en efficiënter wereldwijd werknemers up-to-date te houden. Bezoekers van de NVC-stand worden beloond met een persoonlijke Kortingsbon die 25% korting geeft bij deelname aan een van de NVC wereldwijde Live Online Learning workshops en cursussen in de rest van het jaar 2017.

De NVC innovatie-activiteiten op het gebied van E-Commerce, Food Packaging, Farma Verpakken, Bedrukken van Verpakkingenfinancieringsmethoden en Verpakking en Milieu bespreken we uiteraard ook graag.

De redactie van de NVC members-only informatiediensten MOU en MERGE is ook op de stand aanwezig om uw vragen te beantwoorden en ideeën op te doen over de onderwerpen van de toekomst.

Tijdens de gehele interpack houden we u via Twitter op de hoogte. Volg ons hier!