Bijeenkomst Programmaraad NVC Leerstoel

Op deze dag komt de Programmaraad van de NVC Leerstoel Packaging Design and Management aan de Universiteit Twente weer bijeen (de bijeenkomst is tweemaal per jaar).

De NVC Leerstoel Packaging Design and Management werd 1 mei 2006 opgericht en daarmee ontstond een unieke ontmoetingsplaats voor designstudenten en bedrijfsleven op verpakkingsgebied. Sindsdien is een breed scala aan opdrachten, projecten en activiteiten uitgevoerd, in nauwe samenwerking tussen de wetenschappelijke staf, studievereniging industrieel ontwerpen S.G. Daedalus en het NVC-verenigingsbureau.

Twee keer per jaar ontmoet de NVC Programmaraad professor Roland ten Klooster en zijn medewerkers om de resultaten te bespreken en plannen te maken voor de toekomst.

De bijeenkomst is alleen toegankelijk voor NVC-leden die lid zijn van de programmaraad. Bent u geïnteresseerd in deelname aan de programmaraad en zijn bijeenkomsten, neem contact op met manager NVC Kennisontwikkeling en Projecten Corné Huijben, manager NVC Kennisontwikkeling en Projecten als u de bijeenkomst wilt bijwonen. Hij is te bereiken via c.huijben@nvc.nl of door het NVC-verenigingsbureau te bellen: +31-(0)182-512411.