WEL/NIET/HOE naar de INTERPACK in 2021 (in het Engels)Deze vraag hebben we uitgebreid besproken in het NVC-bestuur en in de 67e jaarlijkse ALV die donderdag 5 november j.l. plaatsvond.

Aan de basis ligt onze jarenlange warm-vriendschappelijke relatie met Messe Düsseldorf en daarmee samenhangend de belangen van onze ruim 500 NVC-lidbedrijven: het betreft dan zowel bezoekers aan, als exposanten op de interpack.

We zijn ook direct interpack-klant en dus onafhankelijk: we betalen de beurs het normale € tarief voor de (perfect gesitueerde!) NVC-stand direct aan de Noordingang waar men binnenkomt vanaf de metro.

We hebben in principe nu onze uitgangspunten bepaald en organiseren een speciale NVC members-only webco op donderdag 26 november 2020 om 9.00 uur, om alle details door te spreken in de aanloop naar een al gepland overleg met het beursmanagement. Bent u interpack exposant of denkt u erover de interpack te bezoeken schrijf u dan hier in.

Ter voorbereiding is een survey gestart waarin u uw mening kunt geven over ja/nee/hoe deel te nemen aan de interpack in het jaar 2021. Ga hier naar de survey en vul hem in; invullen kost drie minuten tijd.
We presenteren geanonimiseerde resultaten in de live online NVC interpack-webco van 26 november 2020.