NVC Workshop Paper and Board Packaging (Live Online)

De workshop

Deze online workshop, bestaande uit twee live sessies van elk 3 uur, geeft u inzicht in de productieprocessen, verpakkingsvormen, verwerkingstechnieken en toepassingen van papier en (vouw/golf)karton. Na afloop kunt u het gebruikte materiaal en de verpakkingsvormen herkennen, analyses uitvoeren om de functies, eigenschappen en gebruikte druktechnieken te herleiden.

De workshoptaal is zakelijk Engels. De workshop is wereldwijd toegankelijk; u kunt deelnemen vanaf iedere gewenste locatie (dus geen reiskosten). Alles wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen zijn een computer, headset, goede internetverbinding en de mogelijkheid om verbinding te maken met ons online leersysteem.
De workshop wordt gegeven door een live docent vanuit de NVC studio. De docent beantwoordt tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies al uw vragen.

Kunt u onze online trainingen zonder problemen op uw computer draaien? U kunt uw verbinding met het leersysteem testen via deze link.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de workshop en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook de referenties doornemen. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.

 

Voor wie

Deze online workshop is ideaal voor professionals die snel en gemakkelijk op de hoogte gebracht willen worden over verpakkingen van papier en karton.

Eerder namen inkopers, verkopers, verpakkingsontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers op het gebied van verpakkingen van papier en karton deel aan deze workshop.

 

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Inleiding papier en vouwkarton
  • Karakteristieken en functionaliteiten papier en vouwkarton
  • Soorten papier en vouwkarton
  • Bewerkingstechnieken papier en vouwkarton: o.a. drukken, coaten, stansen, vouwen, plakken
  • Inleiding golfkarton
  • Karakteristieken en functionaliteiten golfkarton
  • Soorten golfkarton
  • Bewerkingstechnieken golfkarton: o.a. drukken, coaten, stansen, vouwen, plakken
  • Verwerkingstechnieken papier en golfkarton: o.a. opzetten, vullen en sluiten
  • Toepassingen papier en golfkarton

Deze e-workshop biedt voldoende mogelijkheden om de theorie in praktijk te brengen door middel van verschillende online oefeningen met onderwerpen zoals b.v. analyse van materialen, druktechnieken, functionaliteiten, kritische aspecten en verpakkingsconcepten.

Planning

De workshop bestaat uit twee online trainingssessies van drie uur met een live docent, gegeven op twee verschillende dagen.


Startmoment

09 okt 2024

NVC Workshop Paper and Board Packaging (Live Online)

Lessen op: 9 en 16 oktober 2024 van 13:00 tot 16:00 uur
Kosten leden: € 535,00 Kosten niet-leden: € 655,00

Certificaat

Na afloop van de e-workshop en bij voldoende participatie ontvangt u het NVC-certificaat ‘NVC E-Workshop Paper and Board Packaging’.

 

 

Docenten

Alle NVC docenten zijn professioneel actief in hun veld van expertise, waardoor zij de nieuwste ontwikkelingen en trends integreren in het e-workshop programma.
 

 

Kosten

NVC-leden betalen €535,00. Niet-leden betalen €655,00. Meer weten over het NVC-lidmaatschap? Klik hier.

 

Meer informatie?

Heeft u vragen over de workshop en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook de referenties doornemen. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.