64e NVC Algemene Ledenvergadering - Members-only Meeting

NVC is opgericht in 1953, dus in 2017 vieren we onze 64e verjaardag. De Algemene Ledenvergadering (ALV) 2017 vindt plaats op donderdag 30 november in het fenomenale Planetarium Amsterdam.

De ALV combineert zoals ieder jaar twee opeenvolgende gebeurtenissen op dezelfde locatie: de Members-only Meeting (‘MoM’) en de Open Access Meeting (‘OaM’), De toekomst van AR/VR en interactiviteit via verpakkingen.

De members-only vergadering omvat de statutaire vergadering (jaarverslag, bestuursmutaties, begroting 2018) en de presentatie van de resultaten van de vele NVC-activiteiten over het afgesloten jaar 2017. Dit jaar wordt specifieke aandacht besteed aan de resultaten van de NVC Customer Order Home Delivery Packaging Survey 2017. Mystery shoppers hebben online een reeks van goed gedefinieerde producten besteld in verschillende combinaties bij vier grote webwinkels. Zo verkregen zij een diepgaand inzicht in de verpakkingsuitdagingen van het razendsnel groeiende web-winkelen.

De members-only vergadering begint om 14.00 uur en eindigt om 16.30 uur met een gezellige netwerkborrel.

Inschrijven

U kunt alvast virtueel een kijkje nemen in deze geweldige locatie! Voor een ultieme beleving gebruikt u de speciale NVC lichtgewicht VR-bril!

Klik hier voor uw bezoek aan het Planetarium Amsterdam met uw PC of smartphone.
Klik hier voor uw bezoek aan het Planetarium Amsterdam met de speciale NVC VR-bril.
  Klik hier voor een extra uitleg hoe u uw smartphone in combinatie met de VR-bril gebruikt.

Veel plezier met uw virtuele bezoek en graag tot ziens op 30 november 2017!

Inschrijven