NVC debat “Hoe thuiswinkelen de manier waarop producten worden verpakt zal veranderen” tijdens Webwinkel Vakdagen 2015

Dit unieke debat, tijdens de Webwinkel Vakdagen 2015, onder leiding van NVC-directeur Michael Nieuwesteeg focust op de uitdagingen in verpakken voor e-commerce. Het debat begint na de introductie van de Nederlandse vertaling van de internationale NVC Position Paper op het gebied van verpakken voor e-commerce, om 13.30 uur op 21 januari.

Belangrijke aandachtspunten zijn het effect van online bestellen op de supply chain van verpakte producten, retourlogistiek, communicatie met de consument via de verpakking aan de voordeur en het garanderen van een duurzame ontwikkeling. De meest recente innovaties in Web Retail Packaging worden geïntroduceerd en bediscussieerd. Doe ook mee aan het debat! Neem hiervoor contact op met Charissa Koolen.

Webwinkel Vakdagen 2015 vindt plaats op 21 en 22 januari 2015 in Jaarbeurs Utrecht. Klik hier om de beurs te bezoeken. NVC is gedurende de beurs te vinden op stand L19. U kunt hier o.a. terecht voor meer informatie over de NVC Position Paper Verpakken voor e-commerce, de NVC Cursus Verpakken voor Webretail en het online NVC Webinar The future of Web Retail Packaging.