Verslag van Plastics Caps & Closures Conferentie

01 december 2015

De 12e Plastics Caps and Closures Conferentie vond plaats op 4 en 5 november in Nice. NVC hield een keynote lezing met als titel: Opening future business innovations in caps & closures: the role of financing and education. Ter sprake kwamen de nieuwe financieringsmogelijkheden en het belang van het goed opleiden en trainen van uw medewerkers om innovaties op het gebied van doppen en sluitingen mogelijk te maken. Ook werd een speciale NVC workshop gehouden, waarin de deelnemers direct betrokken werden bij het ontwikkelen en financieren via crowdfunding van een doorbraak-innovatie in caps & closures: UberCap. Dit alles vanuit het NVC project Crowdfunding for Packaging Innovation CFPIN.
Klik hier voor de NVC keynote lecture Opening future business innovations in caps & closures: the role of financing and education (1,73 MB).
Klik hier voor de NVC workshop UberCap (840 kB).
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Innovatieproject Crowdfunding for Packaging Innovation.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.