Verslag van Beverage Packaging Conferentie

01 december 2015

Op 28-29 oktober 2015 keerde de Canadean Beverage Packaging conferentie voor het 4e opeenvolgende jaar terug naar Brussel. Deze editie richtte zich op de uitdagingen voor brand-owners in de wereld van alcoholische en non-alcoholische dranken.
NVC-directeur Michael Nieuwesteeg was voorzitter en presenteerde een lezing over de toekomst van het verpakken in de zich razendsnel ontwikkelende wereld van de omnichannel retail. Hij deelde de NVC Position Paper en de inzichten uit het internationale NVC-project Web Retail Packaging, waar belangrijke retailers, e-tailers en hun leveranciers van producten en verpakkingen samenwerken voor de duurzame toekomst van het verpakken en het thuiswinkelen.
Klik hier voor de NVC presentatie Beverage packaging in the omnichannel world of e-commerce (780 kB).
NVC-leden kunnen contact opnemen met Helen Crowe voor de link naar de presentaties van de verschillende sprekers.
Klik hier voor de NVC Position Paper Verpakken als succesfactor voor de bestendige toekomst van het webwinkelen.
Klik hier voor meer informatie over het NVC innovatieproject Web Retail Packaging.
Op 20 januari 2016 zal, tijdens de Webwinkel Vakdagen, een interactieve NVC presentatie gegeven worden over de rol van het holistisch verpakken voor de consumentenbeleving in e-commerce.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.