Uitslagen examens NVC Verpakkingskundige I bekend

04 maart 2015

Op 23 januari 2015 vond het examen NVC Verpakkingskundige I plaats. Negen van de elf kandidaten slaagden en zijn inmiddels uitgenodigd voor de feestelijke diploma-uitreiking, dinsdag 30 juni 2015. De examinering wordt georganiseerd door de onafhankelijke Stichting NVC Examens onder toezicht van de Stichting Examenkamer. Gediplomeerden ontvangen niet alleen het diploma, maar worden tevens ingeschreven in het Register NVC Verpakkingskundigen, dat inmiddels ruim 570 namen telt.
De volgende groep voor de NVC Opleiding Verpakkingskundige I (midden kader) start 23 september 2015. De volgende groep voor de NVC Opleiding Verpakkingskundige II (hoger kader) start 29 september 2015.
Klik hier voor informatie over de onafhankelijke examinering in de verpakkingskunde door de Stichting NVC Examens.
Klik hier voor informatie over de NVC Opleiding Verpakkingskundige I (midden kader).
Klik hier voor informatie over de NVC Opleiding Verpakkingskundige II (hoger kader).
Op 23 april 2015 vindt het 1e Europese Congres De Toekomst van Bedrijfsopleiden in Verpakken plaats. Dit congres wordt door het NVC georganiseerd.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.