NVC ‘zenuwcentrum’ van duurzaamheidsdenken in verpakken

16 september 2015

NVC Nederlands Verpakkingscentrum was dinsdag 8 sept. het ‘zenuwcentrum’ van het duurzaamheidsdenken in verpakkingsland. Deskundigen uit diverse hoeken van het krachtenveld wisselden in Gouda vrijelijk van gedachten over de effectiviteit van het Nederlandse milieubeleid verpakkingen en verpakkingsafval, onder leiding van verpakkingsjournalist Erik Kruisselbrink. Discussianten waren: Joan Hanegraaf, Jan-Henk Welink, Karen van de Stadt, Siem Haffmans, en Alexander Lange. Hun achtergrond wordt gegeven in het bijgaande volledige artikel. Een select groepje andere belangstellenden, waaronder Marc Pruijn en Suzan Akop van het Ministerie van Infrastructuur en Milieu, waren aanwezig als toehoorder.
Klik hier voor het volledige artikel van de NVC Inspiratiemeeting (478 kB).
Met NVC MERGE (Members-only Environmental Regulations Guide) blijft u op de hoogte van de eisen die op milieugebied gesteld worden aan verpakkingen. MERGE is gratis en exclusief voor NVC-leden.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.