NVC werkgroep stimuleert universitair onderzoek WRP

28 september 2015

De ontwikkelingen in het verpakken voor e-commerce gaan razendsnel en daarmee groeit het risico dat er onvoldoende fundamentele kennis beschikbaar is om de bestendige groei vast te houden. Er zal dus een impuls gegeven moeten worden aan universitair onderwijs en onderzoek wereldwijd op dit gebied. Deze conclusie trekt de internationale NVC werkgroep Web Retail Packaging na haar jaarlijkse bijeenkomst.
De werkgroep steunde tevens de ontwikkeling van de NVC E-Course Packaging for E-commerce voor professionals. Deze geeft in 4 online sessies een uitstekend inzicht in het belang van verpakken en verpakkingen voor het succes van e-commerce activiteiten (Persbericht NVC, 25 september 2015).
Klik hier voor het persbericht.
Klik hier voor meer informatie over het NVC Innovatie project Web Retail Packaging.
Klik hier voor meer informatie over de NVC E-course Packaging for E-commerce. De volgende groep start op 9 november 2015.
Klik hier voor de NVC Position Paper ‘Packaging as driver for the sustained future of e-commerce’ (417 kB).

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.