NVC tool voor internationale milieuregelgeving nu web-based

28 september 2015

De NVC Members-only Environmental Regulations Guide (MERGE) is voor bedrijven die moeten voldoen aan de milieu wet- en regelgeving als het om verpakken gaat. MERGE helpt bedrijven bij het vinden van hun weg in de veelheid aan nationale milieuregelgeving, in en buiten Europa. Hierbij valt te denken aan wie de verantwoordelijke partij is (importeur of exporteur) of bijvoorbeeld de verplichtingen rondom het gebruik van de Groene Punt of het Franse Triman logo. MERGE is nu een web-based applicatie. Door de hyperlink toe te voegen aan uw internetfavorieten kunt u altijd en overal MERGE gebruiken om de informatie te vinden die u op dat moment nodig heeft. MERGE is exclusief en gratis voor NVC-leden.
Klik hier om MERGE te ontvangen en om elke tweede donderdag van de maand een alert te ontvangen met overzicht van de updates.
Klik hier voor een demo van MERGE (klik op 'MERGE Index').
Klik hier voor meer informatie over MERGE.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.