NVC en Brightlands (Provincie Limburg) op World Expo

28 september 2015

Woensdag 23 september presenteerde de Provincie Limburg zichzelf in het Nederlandse Paviljoen op de wereldtentoonstelling in Milaan met een unieke bijeenkomst, waarin de grensoverstijgende en innovatieve sterktes van de regio werden getoond. Vier innovatie campussen werden geïntroduceerd onder het ‘paraplumerk’ Brightlands en NVC nam deel aan het programma dat door één van deze, de Brightlands Chemelot Campus, was ontwikkeld. Een reeks workout-sessies richtte zich speciaal op het ontwerpen van voedselverpakkingen voor een circulaire economie. Besloten werd, dat de Brightlands Chemelot Campus ook aanwezig zal zijn op de NVC Algemene Ledenvergadering van onze vereniging, 26 november 2015.
Klik hier voor informatie over Brightlands.
Klik hier voor een video over het innovatieve potentieel van de Provincie Limburg.
Klik hier voor meer informatie over de NVC Algemene Ledenvergadering van 26 november 2015 (locatie is het fenomenale Continium Experience Centre in Kerkrade, Provincie Limburg).
Klik hier om u voor deze vergadering aan te melden.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.