Blunders en creativiteit in de thuisbezorging

26 november 2015

De groei van e-commerce heeft de thuisbezorging sterk beïnvloed. Steeds meer pakketjes worden tot aan de deur van de consument geleverd. Er wordt aangeraden aan de consument om thuis te zijn op een zeker tijdstip om de bestelling aan te nemen.
Wanneer dit niet zo is, kunnen er wel creatieve ‘oplossingen’ ontstaan. Ondanks deze oplossingen is het ook mogelijk dat het pakketje niet op tijd of op de juiste plaats aankomt. Tijdens de last mile van de thuisbezorging kan verpakkingsschade niet altijd worden vermeden, maar hoe breng je dit over aan de consument? In een nieuwsbericht van Logistiekprofs en Verpakkingsprofs, worden tien blunders in e-commerce in beeld gebracht.
Klik hier voor de tien blunders in e-commerce.
Klik hier voor meer informatie over de NVC E-course Packaging for E-commerce.
Op 20 januari 2016, tijdens de Webwinkel Vakdagen, geeft het NVC een interactieve presentatie over de rol van het holistisch verpakken voor de consumentenbeleving in e-commerce.

Heeft u vragen over dit onderwerp, neem dan contact met ons op via e-mail of bel: +31-(0)182-512411. Dit bericht is ook opgenomen in ons maandelijkse overzicht, de NVC Members-only Update.