Samen succesvol met NVC op interpack 2020

Van 7-13 mei 2020 vindt in Düsseldorf de interpack plaats, de wereldwijde nummer 1 in de verpakkingsbeurzen. NVC is naar verwachting weer aanwezig bij de drukbezochte Noordingang om met name de NVC-leden (zowel bezoekers als exposanten) te ondersteunen. Als lid-bezoeker bent u van harte welkom om afgeschermd van de beurshectiek bij te praten over alle verpakkingsontwikkelingen die op en rondom de beurs plaatsvinden. Maak zo mogelijk voorafgaand aan de beurs al een afspraak met het NVC-team via info@nvc.nl of bel +31-182-512411.

Opleidingen, innovaties, informatiediensten

Bezoekers verantwoordelijk voor de ontwikkeling van kennis, kunde en vaardigheden in de onderneming krijgen hun vragen beantwoord over verpakkingsopleidingen en natuurlijk over het succesvolle Live Online Learning in verpakken.

De NVC-activiteiten op het gebied van verpakkingsinnovatie en verpakkingsnormalisatie bespreken we uiteraard ook graag.

De redactie van de informatiediensten MOU en MERGE is op de stand aanwezig om uw vragen te beantwoorden en ideeën op te doen over de onderwerpen van de toekomst.

Tijdens de gehele interpack houden we u via Twitter op de hoogte. Volg ons hier.

Extra exposure voor NVC lid-exposanten

Net zoals in eerdere edities, biedt het succesvolle NVC interpack Promopack extra exposure aan de lid-exposanten tijdens de beurs via een hele reeks communicatiemiddelen (handout, sociale media) en met de NVC-stand als basis. Neem hiervoor contact op met Marian den Hertog via m.denhertog@nvc.nl of bel het NVC-verenigingsbureau: telefoon +31-182-512411.