Samen succesvol met NVC op interpack 2021

Van 25 februari -3 maart 2021 vindt in Düsseldorf de interpack plaats, de wereldwijde nummer 1 in de verpakkingsbeurzen. NVC is weer aanwezig bij de drukbezochte Noordingang ENB/03 om met name de NVC-leden (zowel bezoekers als exposanten) te ondersteunen. Als lid-bezoeker bent u van harte welkom om afgeschermd van de beurshectiek bij te praten over alle verpakkingsontwikkelingen die op en rondom de beurs plaatsvinden. Maak zo mogelijk voorafgaand aan de beurs al een afspraak met het NVC-team via info@nvc.nl of bel +31-182-512411.

Tijdens de gehele interpack houden we u via Twitter op de hoogte. Volg ons hier.Steun het PUMA Manifest: samen op weg naar einde verpakking als milieuprobleem wereldwijd

Zowel de 170.000 bezoekers als de 4.000 exposanten kunnen op de NVC-stand een bijdrage leveren aan het einde van verpakking als milieuprobleem wereldwijd, door hun steun te betuigen aan het PUMA Manifest. Zij onderschrijven daarmee de PUMA-visie op de activiteit van het verpakken en beloven desgevraagd in redelijkheid en billijkheid hun relevante informatie en inzichten op verpakkingsgebied te delen.
 Bekijk de finalisten van verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2020

De tien finalisten verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2020 worden op de NVC-stand uitgebreid in de spotlights gezet.