Perfectie in het verpakken van cosmetica bereikt? NVC brengt trends in kaart op Packaging Premiѐre / PCD Milaan

21-23 mei 2024

Van 21-23 mei 2024 vindt in Milaan de gecombineerde verpakkingsbeurs Packaging Première en PCD plaats, waar het verpakken van cosmetica en parfums centraal staat. NVC brengt als bezoeker aldus met zijn NVC-lidbedrijven (bezoekers zowel als exposanten) en partnerinstituten de toekomst van het design en de productie van cosmetica-verpakkingen in kaart.

Het NVC-studiebezoek is het vervolg op de presentatie over het verpakken van cosmetica op het PUMA Wereldcongres dat 3 mei 2023 plaatsvond in Düsseldorf, de dag voorafgaand aan de interpack2023 aldaar. Klik hier om deze presentatie te downloaden.

Tijdens PCD Milaan zal naast de Engelstalige ook de Italiaanse editie van het PUMA MANIFEST als referentie besproken worden. Met PUMA werkt de verpakkingsgemeenschap aan het einde van verpakking als milieuprobleem, ook in de cosmeticasector. U vindt de diverse edities van het PUMA MANIFEST op www.nvc.nl/puma

Vragen of ideeën? Contacteer het NVC-verenigingsbureau (Rasha Alshaar via r.alshaar@nvc.nl en telefoon +31-(0)182-512411).