NVC scout innovaties in medicijnverpakkingen, -machines en devices op CPHI Barcelona 2023

Op dinsdag 24 oktober 2023 is NVC aanwezig op het CPHI Barcelona (Spanje) om innovaties op het gebied van verpakkingsmaterialen, machines en devices voor de wereldwijde gezondheidszorg te scouten. In totaal zijn 65 innovaties op deze gebieden geanalyseerd in een juryproces waarin NVC nauw betrokken was. De uiteindelijke winnaars worden bekendgemaakt in een spectaculaire prijsuitreiking, die op de avond zelf wordt gehouden.

We kijken er in ieder geval enthousiast naar uit alle NVC-lidbedrijven weer te spreken: zowel bezoekers als exposanten en natuurlijk soms winnaars en soms niet. 

Alle resultaten worden gepresenteerd in de 14e jaarvergadering van de internationale NVC-werkgroep Pharmaceutical Packaging Innovation, die plaatsvindt op 21 juni 2024.

Heeft u vragen over de CPHI2023 in Barcelona en/of over de activiteiten in het kader van het NVC innovatieproject Pharmaceutical Packaging Innovation, neem dan even contact met het NVC via e-mail info@nvc.nl of bel het NVC verenigingsbureau op +31-(0)182-512411.