NVC bespreekt trends in verpakkingsdruk met NVC-lidbedrijven (exposanten en bezoekers) op DRUPA 2024

3-5 juni 2024

Van 28 mei tot en met 7 juni 2024 vindt in Düsseldorf (Duitsland) ’s werelds grootste beurs op het gebied van print en grafimedia plaats: DRUPA. NVC is drie dagen op de beurs aanwezig en wel van 3 tot en met 5 juni 2024. Bedrijven van de NVC werkgroep Innovation in Packaging Print (zowel exposanten als bezoekers) brengen die dagen de trends in kaart en bespreken alles aan het einde van beursdag dinsdag 4 juni 2024 met ondersteuning van NVC manager Kennisontwikkeling en Projecten Corné Huijben ( c.huijben@nvc.nl ).

 

Packaging decoration to attract the consumer

Op dinsdag 4 juni 2024 om 13:15 op het Touch Point Packaging in Hal 3, houdt NVC de presentatie "Eye on product decoration and it’s role in attracting the consumer – an overview of the world’s most intriguing recent innovations". Een overzicht door Corné Huijben Manager Kennisontwikkeling en Projecten bij het NVC over de rol van innovatie in productdecoratie om de consument te trekken.

 

 

Meer informatie over de NVC-werkgroep Innovation in Packaging Print vindt u hier. 

Vragen of ideeën over DRUPA en de NVC-activiteiten tijdens de beurs? Neem contact op met het NVC-verenigingsbureau (Rasha Alshaar, NVC Project Support via info@nvc.nl en telefoon +31-(0)182-512411).