Diploma-uitreiking NVC Opleidingen Verpakkingskundige I en II

Op dinsdag 30 juni vindt de feestelijke diploma-uitreiking plaats van de geslaagden voor de NVC Opleiding Verpakkingskundige I en de NVC Opleiding Verpakkingskundige II. Gediplomeerden worden opgenomen in het Register NVC Verpakkingskundigen.

De uitreiking zal plaatsvinden in de onlangs geopende en nu al spraakmakende Lichtfabriek te Gouda. De geslaagden hebben in januari en mei 2015 examen gedaan en ontvangen tijdens de feestelijke bijeenkomst hun internationaal erkende diploma. Naast de geslaagden, familie, collega's en docenten zijn uiteraard ook zij die deze opleidingen willen gaan volgen van harte welkom. Wilt u de diploma-uitreiking bijwonen, neem dan contact op met Irma Walstra.De NVC Opleiding Verpakkingskundige I gaat op 23 september 2015 weer van start. De NVC Opleiding Verpakkingskundige II start weer op 29 september 2015.
Kunt u niet aanwezig zijn bij de diploma-uitreiking, maar wilt u wel meer informatie over deze opleidingen en de waarde van het diploma voor de afgestudeerden en de onderneming waar ze werkzaam zijn, doe dan mee met de online informatiebijeenkomst NVC Opleiding Verpakkingskundige I en II.