World Packaging Standardisation Guide

Voor wie?
De World Packaging Standardisation (WPS) Guide is ontwikkeld voor professionals die verpakkingen/verpakkingsmachines ontwerpen of engineeren en voor degenen die verantwoordelijk zijn voor de kwaliteit van het product en het proces.

Wat is de WPS Guide?
De WPS Guide is een web-based database dat een overzicht geeft van internationale (ISO en EN) normen die relevant zijn voor het verpakken. De normen zijn gecategoriseerd en bevatten links naar samenvattingen en aanschafmogelijkheden. Verder kunt u in de database zien welke normen worden herzien en welke nieuwe normen in ontwikkeling zijn. Een maandelijkse update met een overzicht van de wijzigingen maakt onderdeel uit van de service.

Voordelen van het gebruik van de WPS Guide
Het bijhouden van relevante verpakkingsnormen kan zeer tijdrovend zijn. De WPS Guide geeft u altijd en overal toegang tot een actueel overzicht van belangrijke internationale verpakkingsnormen. Door de categorisering kunt u eenvoudig de voor u relevante normen vinden.
De waarschuwingsiconen laten u zien dat een norm herzien wordt, zodat u weet dat er een nieuwe versie op komst is. Ook nieuwe normen in ontwikkeling zijn opgenomen, zodat u een overzicht heeft van wat er op komst is.
Door de maandelijkse update te scannen kunt u er zeker van zijn dat u de laatste informatie heeft over de status van de normen waar u geïnteresseerd in bent en bent u op de hoogte van nieuwe normen die in de maak zijn.

Over de WPS Guide

  • Overzicht van internationale normen relevant voor verpakken
  • Gecategoriseerd
  • Iconen geven aan welke normen nieuw zijn of worden herzien
  • Links naar samenvattingen en aanschaf mogelijkheden
  • Altijd en overal toegankelijk door de hyperlink toe te voegen aan uw websitefavorieten
  • Maandelijkse update met informatie over welke normen nieuw, gepubliceerd of onder revisie zijn
  • Engelstalig
  • Exclusief voor NVC-leden, gratis als onderdeel van het lidmaatschap

Abonneren of meer informatie
U kunt zich abonneren via deze link. Wilt u meer informatie, neem dan contact met mij op. Ik ben bereikbaar via h.crowe@nvc.nl of +31-(0)182-512411.

NVC LinkedIn group Packaging Standardisation
U bent van harte welkom lid te worden van de NVC LinkedIn groep over verpakkingsnormalisatie.
 


Helen Crowe