Uniek congres over bedrijfsopleidingen in verpakken stimuleert EU-kenniseconomie

04 december 2014

Op donderdag 23 april 2015 vindt de 1st European Conference on the Future of Business Education in Packaging plaats. Iedere seconde verpakt en distribueert de wereld 100.000 producten – die ook weer door de eindgebruiker worden uitgepakt. Voor Europa bedraagt de schatting 25.000 producten per seconde. Dit maakt verpakken een van de meest bediscussieerde en complexe activiteiten van onze tijd, waar tienduizenden professionals dagelijks mee bezig zijn. Hoe brengt de Europese industrie de talenten binnen de organisaties verder tot ontwikkeling en hoe voeren we levenslang leren en trainen in voor de verouderende kenniswerkers in verpakken?

Dit eendaagse congres zoekt antwoorden op deze vragen, verbindt de industrie met opleidings- en trainingsinstituten en geeft een overzichtelijk beeld van de wijze waarop we kundige werknemers in verpakken kunnen behouden en stimuleren ten bate van de industrie, opleidingsinstituten en de maatschappij als geheel.

Datum en locatie
Het congres vindt plaats op 23 april 2015 van 10.00- 18.00 uur in The Gallery in Enschede (Nederland). U vindt The Gallery op de campus van de Universiteit Twente, waar de NVC Leerstoel Packaging Design and Management is gevestigd.

Voor wie?
Het congres richt zich op de behoeftes van HRM managers en andere medewerkers met verantwoordelijkheid voor of betrokkenheid bij de ontwikkeling van kennis, kunde en vaardigheden van werknemers op het gebied van verpakken in hun onderneming.

Studenten aan het Hoger Onderwijs in Europa en NVC Verpakkingskundigen hebben vrij toegang tot de conferentie. Stuur hiervoor een email naar Irma Walstra.

De conferentie is een uniek en aantrekkelijk platform voor organisaties die bedrijfsopleidingen en/of –trainingen in verpakken aanbieden. Contacteer Charissa Koolen voor de mogelijkheden.

Onderzoek
Er word een onderzoek uitgevoerd naar de behoeftes van het bedrijfsleven op het gebied van het aantrekken, vasthouden en verder tot ontwikkeling brengen van talent in verpakken. De resultaten zullen op de conferentie worden gepresenteerd.

Programma
Het volledige programma zal worden gepubliceerd op 1 februari 2015. Contacteer Michaël Nieuwesteeg (telefoon +31-182-512411) voor informatie.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met info@nvc.nl of bel +31(0)182-512411.