NVC deelt toekomst van 3D printen en verpakken

06 november 2014

3D printing maakt the mogelijk producten ter plekke te maken. De techniek wordt wel gezien als de derde industriële revolutie en is aan een gestage opmars bezig. In een paar jaar tijd is er een miljardenmarkt ontstaan die exponentieel groeit. Naar verwachting gaat er over goed vijf jaar tussen de vijf en de tien miljard euro in om (bron: nieuwsbericht TNO).
Welke invloed zal 3D printen hebben op het verpakken van producten, het maken van prototypes van verpakkingen en de ontwikkeling van transportverpakkingen in de logistiek? Deze en andere toekomstvragen staan centraal tijdens de 61e Algemene Ledenvergadering (ALV) van het NVC Nederlands Verpakkingscentrum, donderdagmiddag 27 november in het spraakmakende en inspirerende Museum Of The Image (MOTI) te Breda.

De Huishoudelijke Vergadering begint om 14.00 uur en is alleen toegankelijk voor NVC-leden. Het Openbare Deel begint om 16.00 uur en staat in het teken van de Verbeelding in Verpakken. Iedere deelnemer kan zich laten scannen en ontvangt dan na afloop gratis een 3D-geprinte buste (‘mini-me’) van zichzelf om mee naar huis te nemen.
’s Avonds is een exclusieve museumrondleiding georganiseerd, gevolgd door een uniek Walking Dinner in de MOTI expositieruimtes.

Hoe deel te nemen?
Om u te registreren voor de ALV gaat u naar de NVC-website. De inschrijving sluit 20 november.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met  info@nvc.nl of bel +31(0)182-512411.