NVC biedt wereldwijd perspectief op Benelux verpakkingsbeurs Macropak 2014

25 juni 2014

Met een breed scala aan activiteiten biedt het NVC Nederlands Verpakkingscentrum zowel de bezoekers als de exposanten van de Macropak in Utrecht (30 september tot en met 3 oktober 2014) een wereldwijd perspectief op het verpakken in al zijn facetten. Dit werd duidelijk tijdens de persconferentie van de Macropak op dinsdag 24 juni 2014 in Grand Hotel Karel V te Utrecht. NVC is gedurende de beurs te vinden bij de ingang van Hal 2, standnummer 02C020.

Finalisten Verpakkingsinnovatiewedstrijd De Gouden Noot 2014
De Gouden Noot is ’s werelds meest competitieve verpakkingsinnovatiewedstrijd. De finalisten van de 2014-editie zijn op de NVC-stand (bij de ingang van Hal 2, C020) te bezichtigen. Tijdens het 10e NVC Verpakkingsinnovatie Diner, dat gehouden wordt op 30 september 2014 (de avond van de eerste beursdag), wordt de winnaar van De Gouden Noot 2014 bekend gemaakt.

NVC Walk-in Seminars
NVC organiseert dagelijks Walk-in Seminars in het NVC Theater. De seminars zijn voor bezoekers en exposanten van de Macropak gratis toegankelijk en behandelen actuele onderwerpen op het gebied van verpakken.

NVC deSIGN
De communicatieve eigenschappen van de verpakking en de marketing en design activiteiten die daarmee samenhangen staan centraal op deSIGN. Doe hier inspiratie op over nieuwe manieren om (extra) emotionele waarde toe te kennen aan verpakkingen en verpakte producten, de productbeleving te versterken en wellicht zelfs een persoonlijke handtekening aan ieder product mee te geven. deSIGN vindt plaats op woensdagochtend 1 oktober en donderdagmiddag 2 oktober in het Macropak deSIGN centre.

NVC Opleidingen, Informatiediensten en Ledenprojecten
U kunt op de NVC stand terecht voor informatie over het volledige NVC opleidingsprogramma. Zo kunnen cursisten en managers met verantwoordelijkheid voor het laten opleiden van professionals in verpakken in hun onderneming kennismaken met de NVC-crew. Ook kunt u meer informatie krijgen over de NVC Informatiediensten, waarvan u tevens edities op de NVC-stand kunt inzien. Vind via het NVC betrouwbare antwoorden op uw verpakkingsvraagstukken!
Wilt u meer informatie over de NVC Ledenprojecten of heeft u ideeën voor nieuwe projecten, kom dan ook zeker even langs op de stand of bij een van de projectbijeenkomsten tijdens de beurs.

Extra exposure online voor exposanten, voorafgaand aan en tijdens de Macropak via de online NVC Buyers’ Guide
Macropak-exposanten die tevens NVC-lid zijn, kunnen profiteren van de speciale Event-vermelding in de online NVC Buyers' Guide. Voorafgaand aan en tijdens de beurs kunnen zij daar kenbaar maken op welke stand ze tijdens de Macropak te bezoeken zijn. Een handout van deze bedrijven met vermelding van het Macropak-standnummer wordt op de NVC-stand (uitvalsbasis voor bezoekers) uitgedeeld. Zo zijn de NVC-lid exposanten niet alleen uitstekend te vinden op bedrijfsnaam en product/dienst, maar ook nog eens in zowel het Engels als het Nederlands!
Zoek op bedrijfsnaam 'MyCompetitor' in de NVC Buyers' Guide voor een voorbeeldprofiel of neem voor meer informatie contact op met Charissa Koolen.

Meer informatie
Voor meer informatie over de NVC activiteiten tijdens Macropak kunt u contact opnemen met Charissa Koolen, c.koolen@nvc.nl, +31-(0)182-512411.