NVC introduceert wereldwijde Position Paper 'Better health by caring for packaging' op Innopack 2015

11 september 2015

Op woensdag 14 oktober 2015 introduceert het NVC zijn wereldwijde Position Paper op het gebied van pharmaceutical packaging innovation: 'Better health by caring for packaging'. Dit zal plaatsvinden in combinatie met een presentatie over verpakkingsinnovaties in de farmaceutische industrie, op de Innopack in Madrid om 11:00 uur in het Pharma Forum.

Gezondheidszorg wordt steeds belangrijker in onze wereldwijde gemeenschap en verpakken is een essentiële factor voor het efficiënt en effectief gebruiken van medicijnen. De NVC Position Paper is gebaseerd op de consultatie van en de discussie in de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging Innovation. In de NVC International Working Group Pharmaceutical Packaging bespreken we de recente ontwikkelingen in het verpakken van medicijnen en medische hulpmiddelen. In de NVC Position Paper geven we aan wat de belangrijkste aandachtsgebieden zijn voor het ontwikkelen van innovaties voor het verpakken van medicijnen en medische hulpmiddelen en hoe u daar het beste op kunt inspelen.

Meer informatie
Neem voor meer informatie contact op met Ger Standhard, g.standhardt@nvc.nl of +31(0)182-512411.
Meer informatie over de NVC activiteiten tijdens de Innopack vindt u via http://www.nvc.nl/nvc-activities-during-innopack-2015/.