Dagelijks NVC Innovation Tours tijdens farmaverpakkingsbeurs InnoPack 2015

08 oktober 2015

Net als de afgelopen twee edities, organiseert NVC dagelijks een NVC Innovation Tour tijdens de InnoPack 2015 in Madrid. Deze tours geven een overzicht van de belangrijkste verpakkingsinnovaties die te zien zijn op de beurs. In plaats van elke dag dezelfde tour, hebben we dit jaar elke dag een andere tour. De tours starten om 12:30 uur bij het Pharma Forum. Elke tour duurt ongeveer een uur en wordt afgesloten met tijd voor vragen en discussie.

13 oktober: Verpakkingsinnovaties voor vloeibare medicijnen
De NVC Innovation Tour op dinsdag 13 oktober is gericht op verpakkingsinnovaties voor medicijnen in vloeibare vorm. Tijdens de tour bekijken we een verscheidenheid aan verpakkingsinnovaties van aerosols tot injectiespuiten en van flessen tot vouwkarton.

14 oktober: Algemene verpakkingsinnovaties
Op woensdag 14 oktober vindt de algemene tour plaats. Deze tour is gericht op verpakkingsinnovaties die een impact hebbenop farmaceutische verpakkingen in het algemeen.

15 oktober: Verpakkingsinnovaties voor tabletten en poeders
De laatste tour, op donderdag 15 oktober, richt zich op verpakkingsinnovaties voor medicijnen in vaste vorm, zoals tabletten en poeders. Tijdens deze tour bezoeken we met name leveranciers van vouwkartonnen verpakkingen en flexibele verpakkingsmaterialen.

Meer informatie
NVC (opgericht in 1953) is de vereniging van bedrijven die het belang erkennen van verpakken als activiteit binnen de gehele supply chain van verpakte producten. Het NVC lidmaatschap, de projecten, informatiediensten en de opleidingen stimuleren het continu verbeteren van het verpakken.

Stuur voor meer informatie over de InnoPack en de Innovation Tours een e-mail naar Ger Standhardt.
Klik hier om te registeren voor de Innovation Tours.
U kunt de beurs gratis bezoeken door u van te voren te registreren; klik hier om te registreren.
Klik hier voor een overzicht van alle NVC-activiteiten tijdens InnoPack 2015.