NVC Workshop Rigid Plastic Packaging (Live Online)

De workshop

Deze online workshop, bestaande uit twee live sessies van elk 3 uur, geeft u inzicht in de productieprocessen, verpakkingsvormen en toepassingen van rigide kunststof verpakkingen (flessen, potten, sluitingen). Na afloop kunt u het gebruikte materiaal en de verpakkingsvormen herkennen, analyses uitvoeren om de functies en eigenschappen te herleiden.

De workshoptaal is zakelijk Engels. De workshop is wereldwijd toegankelijk; u kunt deelnemen vanaf iedere gewenste locatie (dus geen reiskosten). Alles wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen zijn een computer, headset, goede internetverbinding en de mogelijkheid om verbinding te maken met ons online leersysteem.
De workshop wordt gegeven door een live docent vanuit de NVC studio. De docent beantwoordt tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies al uw vragen.

Kunt u onze online trainingen zonder problemen op uw computer draaien? U kunt uw verbinding met het leersysteem testen via deze link.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de workshop en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook de referenties doornemen. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.

Voor wie

Deze online workshop is ideaal voor professionals die snel en gemakkelijk op de hoogte gebracht willen worden over rigide kunststof verpakkingen.

Eerder namen inkopers, verkopers, verpakkingsontwikkelaars en kwaliteitsmedewerkers op het gebied van verpakkingen van rigide kunststof verpakkingen deel aan deze workshop.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

  • Introductie rigide kunststof verpakkingen: functionaliteiten en eigenschappen
  • Eigenschappen van kunststoffen
  • Types rigide kunststof verpakkingen (flessen, potten, sluitingen, …)
  • Kunststof folie verpakkingen: tubes, boxes, decoratie
  • Thermovormen: methodes, tools, decoratie, voorbeelden
  • Inmould labelling: tools, voorbeelden
  • Spuitgieten: mogelijkheden, tools, decoratie, voorbeelden
  • Extrusieblazen: tools, decoratie
  • Plastics recycling
  • Trends in rigide kunststof verpakkingen

Deze e-workshop biedt voldoende mogelijkheden om de theorie in praktijk te brengen door middel van verschillende online oefeningen met onderwerpen zoals b.v. analyse van materialen, functionaliteiten, kritische aspecten en verpakkingsconcepten.

Planning

De workshop bestaat uit twee online trainingssessies van drie uur met een live docent, gegeven op twee verschillende dagen.


Startmoment

07 okt 2024

NVC Workshop Rigid Plastic Packaging (Live Online)

Lessen op: 7 en 14 oktober 2024 van 13:00 uur tot 16:00 uur    
Kosten leden: € 535,00 Kosten niet-leden: € 655,00

Certificaat

Na afloop van de e-workshop en bij voldoende participatie ontvangt u het NVC-certificaat ‘NVC E-Rigid Plastic Packaging’.

Docenten

Alle NVC docenten zijn professioneel actief in hun veld van expertise, waardoor zij de nieuwste ontwikkelingen en trends integreren in het e-workshop programma.

Kosten

NVC-leden betalen €535,00. Niet-leden betalen €655,00. Meer weten over het NVC-lidmaatschap? Klik hier.

Meer informatie

Heeft u vragen over de workshop en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook de referenties doornemen. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.