NVC E-Workshop Glass Packaging (Live Online)

De workshop

Deze online workshop, bestaande uit twee live sessies van elk 3 uur, geeft u inzicht in de productieprocessen, verpakkingsvormen, mogelijkheden en beperkingen en toepassingen van glasverpakkingen. Na afloop kunt u het gebruikte materiaal en de verpakkingsvormen herkennen en analyses uitvoeren om de functies en eigenschappen te herleiden.

De workshoptaal is zakelijk Engels. De workshop is wereldwijd toegankelijk; u kunt deelnemen vanaf iedere gewenste locatie (dus geen reiskosten). Alles wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen zijn een computer, headset, goede internetverbinding en de mogelijkheid om verbinding te maken met ons online leersysteem.

De workshop wordt gegeven door een live docent vanuit de NVC studio. De docent beantwoordt tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies al uw vragen.

Kunt u onze online trainingen zonder problemen op uw computer draaien? U kunt uw verbinding met het leersysteem testen via deze link.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de workshop en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook de referenties doornemen. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.
 

Voor wie

Deze online workshop is ideaal voor professionals die snel en gemakkelijk op de hoogte gebracht willen worden over glasverpakkingen.

Programma

De volgende onderwerpen komen aan bod:

•    Introductie glas
•    Structuur van glas
•    Glas types
•    Fysieke en chemische eigenschappen van glas
•    Productie van verpakkingsglas
•    Kwaliteit van glas, specificaties
•    Glas fouten
•    Kwaliteitsborging
•    Glasontwerp, specificaties en kwaliteitsborging
•    Glasrecycling
•    Trends in verpakkingsglas

Deze e-workshop biedt voldoende mogelijkheden om de theorie in praktijk te brengen door middel van verschillende online oefeningen met onderwerpen zoals b.v. functionaliteiten, kritische aspecten en verpakkingsconcepten.
 

Planning

De workshop bestaat uit twee online trainingssessies van drie uur met een live docent, gegeven op twee verschillende dagen.


Startmoment

Certificaat

Na afloop van de e-workshop en bij voldoende participatie ontvangt u het NVC-certificaat ‘NVC E-Workshop Glass Packaging’.

Docenten

Alle NVC docenten zijn professioneel actief in hun veld van expertise, waardoor zij de nieuwste ontwikkelingen en trends integreren in het e-workshop programma.
 

Kosten

NVC-leden betalen €0,00. Niet-leden betalen €0,00. Meer weten over het NVC-lidmaatschap? Klik hier.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de workshop en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We kunnen dan ook de referenties doornemen. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.