NVC E-Course Purchasing of Packaging Materials (Live Online) (in het Engels)

De cursus

Na afloop van deze online cursus heeft u de benodigde verpakkingskennis om bij het inkopen van verpakkingen de juiste inkoopstrategie te bepalen. Een succesvolle inkoopstrategie vraagt namelijk gedegen inzicht in de verpakkingsfunctie en verpakkingsmogelijkheden voor de onderneming(en) door de hele supply chain heen. Deze cursus biedt u de juiste kennis en inzichten.

De cursustaal is zakelijk Engels. De cursus is wereldwijd toegankelijk; u kunt deelnemen vanaf iedere gewenste locatie (dus geen reiskosten). Alles wat u nodig heeft om deel te kunnen nemen zijn een computer, headset, goede internetverbinding en de mogelijkheid om verbinding te maken met ons online leersysteem.
De cursus wordt gegeven door een live docent vanuit de NVC studio. De docent beantwoordt tijdens én desgewenst na afloop van de live sessies al uw vragen.

Kunt u onze online trainingen zonder problemen op uw computer draaien? U kunt uw verbinding met het leersysteem testen via deze link.

Meer informatie?
Heeft u vragen over de cursus en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.

Voor wie

De cursus is bestemd voor inkoopdirecteuren, inkoopmanagers en inkopers werkzaam in het verpakkende bedrijfsleven of retail, die de prestaties van hun organisatie willen verbeteren door het effectiever inkopen van verpakkingen.

Programma

Programma

De cursus bestaat uit:

1. Vier online sessies verzorgd door live NVC-docent, gegeven op vier verschillende dagen
2. Voorbereidingen, opdrachten en nabeschouwing via online leeromgeving

Trainingssessie 1:

  • Introductie inkoopproces
  • De rol van de afdeling inkoop

Trainingssessie 2:

  • Kostprijzen en kengetallen
  • Eigenschappen van verpakkingsmaterialen
  • Productiemethoden

Trainingssessie 3:

  • Kostenbepalende factoren
  • Prijs-kwaliteitsverhouding
  • Technische en functionele specificaties

Trainingssessie 4:

  • Borgen van het inkoopproces
  • Contracting en contractmanagement

 

Planning

De cursus bestaat uit vier online trainingssessies van drie uur met een live docent, gegeven op twee verschillende dagen.


Startmoment

Certificaat

Na afloop van de cursus en bij voldoende participatie ontvangt u het NVC-certificaat 'NVC E-Course Purchasing of Packaging Materials’.

Docenten

Onze docenten zijn werkzaam in het specifieke werkveld van de cursus. Op deze manier worden de nieuwste ontwikkelingen verwerkt in de opleiding.

Kosten

NVC-leden betalen €0,00. Niet-leden betalen €0,00. Meer weten over het NVC-lidmaatschap? Klik hier.

Meer informatie?

Heeft u vragen over de cursus en/of wilt u meer informatie, neem dan contact met ons op. We zijn bereikbaar via opleidingen@nvc.nl of +31-(0)182-512411.