Bordex Packaging

Adres Schumanpark 67
Postcode / Plaats 7336 AS APELDOORN
Land Nederland
Telefoon +31-(0)55-5996500
Fax +31-(0)55-5996518
E-mail sales@bordexpackaging.com
Website www.bordexpackaging.com

Bordex Packaging is een ervaren speler op het gebied van kunststofverpakkingen voor de food industry. Het ontwerpen, ontwikkelen en realiseren van innovatieve verpakkingen en folies zit al meer dan veertig jaar in onze genen. Elke uitdaging is een mogelijkheid om oplossingen te ontwikkelen met toegevoegde waarde. Bordex heeft de knowhow, de mensen en de faciliteiten om die uitdaging dagelijks aan te gaan.


Waarmee we ons onderscheiden?
We beschikken over de knowhow, de technologie en de partners om innovatieve verpakkingsoplossingen te realiseren. Zo combineren we uitstekende beschermende eigenschappen met hoge verwerkbaarheid, communicatieve slagkracht, minimale milieubelasting en een aantrekkelijke kostprijs. Zowel in series als in maatwerk.


Slagvaardig team
In Bordex Packaging vind je een partner die op  ieder niveau met je meedenkt. Onze adviseurs zijn ervaren specialisten in hun branche. Zijn adviseren je in het hele traject van conceptontwikkeling tot gereed product. Dit om samen met jou tot een kwalitatief hoogstaande verpakkingsoplossing te komen. Zo helpen wij mee aan jouw succes.


Voor meer informatie:
Arnold de Weerd, Sales Manager Nederland
+31 (0)6-51231496

adeweerd@bordex.nl